PRODUCTEN

Autolakken + industrielakken
Wij leveren niet alleen lakken voor alle merken auto's, motoren en vrachtwagens, maar ook voor keukens en industriële toepassingen. JP Car Color levert autolakken, industrielakken en lakken voor speciale toepassingen in elke gewenste hoeveelheid. Wij maken ook kleine hoeveelheden lak in spuitbussen en lakstiften speciaal voor u precies op de vereiste kleur. Dus voor kleine lakreparaties maken wij precies wat u nodig heeft. We zijn als een van de weinigen in Nederland in het bezit van een spectrummeter en kunnen daarmee de exacte kleur bepalen als de lak al iets verkleurd mocht zijn. Verder kunt u bij ons terecht voor grondverf en (spuit)plamuur voor een goede grondlaag. Als speciaalzaak leveren wij natuurlijk ook glitters, inkten en special effects. Onze merken: Standox, Mobihel, Bernardo, 4CR, Bicholux, SEM.

Onderhoudsmiddelen
Niet alleen leveren wij lakken, maar ook diverse onderhoudsmiddelen van lakken. Denk hierbij aan poetsmiddelen, poetsmachines, middelen voor roestpreventie en roestbehandeling. Enkele merken: Autoglym, 3M, Applied, Motip, Dinitrol, Flex.

Schuursystemen
Voordat de lak aangebracht wordt, zal de oppervlakte strak gezet moeten worden. Dit kan met de schuursystemen die JP Car Color levert, zoals schuurpapier, schuurmachines en stofzuigers. Enkele merken: Rupes, Hamach, Flex, 3M, Colad, Mirka.

Spuitersbenodigdheden
Omdat wij ook leveren aan bedrijven, hebben wij in ons assortiment specialistische producten. Zo kunt u bij ons terecht voor verfspuiten en accessoires, compressoren, luchtleidingen, ontvettingsmiddelen, spuitoverals, infrarooddrogers. Enkele merken: Trisk, Hamach, IMP, DeVilbiss, Sata.

Graffiti
Als een van de weinige bedrijven in Nederland leveren wij ook graffiti-spuitbussen en benodigdheden daarvoor, zoals magneten. Merken: Montana en Belton.

Autoreklame en belettering
Als nevenactiviteit leveren wij autoreclame en belettering. Dus ook voor reclameborden, tekstbordjes en logo's kunt u bij ons terecht. Voor een opvallend effect kunnen wij uw autoreclame, reclamestickers en reclameborden ook fullcolor uitvoeren.